Tuesday, July 12, 2011

Kain Sarung Lama For Sale RM

Kain sarung lama untuk di jual RM. Condition serta motif pada kain sarung ini amat menarik. Jika di buat hiasan dinding, sudah terpesona melihat hasil seni nya. 

Ada sedikit kisah yang aku ingin kongsi kan dengan hangpa semua. Ada seorang rakan aku punya pak sedara yang biasa aku panggil pak long ! amat tau dengan minat pelik aku pada barang2 lama ni ! Dalam satu majlis minum petang di rumah rakan aku nie..sambil pak long dok nampak aku sedang leka belek kain2 lama dalam stor nya..si pak long nie pun berkata "hang nak buat apa dengan kain2 burok tu..!!" lar nie depa dok buat lap kaki jer yang hangpa dok simpan buat koleksi buat apa ? di sambut dengan ketawa sinis saudara mara rakan aku yang ada masa minum petang tersebut..aku cuma dok semyum kambing jer..! dalam hati dajai punya pak long..!! "you drop my water face" !!

Tapi pada hari  ini..dengan anggaran dalam 300 helai kain2 lama yang terpilih yang kebanyakkan aku dapat dari pak long ! dan juga dalam simpanan aku ini !! jikalau si pak long tau lar berapa sehelai mampu aku juai kain2 sarung lama yang terpilih ini tentu si pak long akan hantok kepala kat dinding...! menyesai tak sudah..hahahaha..

Buat Pak Long ! yang sememang nya aku tau dok jadi silent reader dalam blog aku ini walaupun si pak long ni pernah habak...dia tak suka blog aku tapi aku tau pak long selalu curi2 tengok..jangan marah pak long..!!

Saya tujukan khas ucapan untuk pak long !! terima kasih daun keladi ada kain burok lagi bak mai sini..!


SOLD !


SOLD !

Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616. Pembelian berdasarkan siapa bayar dulu dapat barang. (NO SMS PLEASE &DON'T PLAY PLAY !)

No comments:

Post a Comment