Friday, November 25, 2011

PERINGATAN UNTUK DIRI SENDIRI -  DALAM DUNIA NI KALAU KITA YAKIN DENGAN APA YANG DI BUAT, IKHLAS DALAM SETIAP PEKERJAAN YANG DI LAKUKAN,  TIDAK BUSUK HATI PADA KEJAYAAN ORANG LAIN, INSYALLAH PASTI ADA HASIL NYA. DAN SUDAH PASTI JUGA YANG BERAGAMA ISLAM...YAKIN DAN YAKIN LAR SERTA BER RIBU2 SABAR DENGAN SETIAP CABARAN JANGAN LUPA TUHAN....INSYALLAH PASTI ADA REZKI YANG TIDAK DI SANGKA2 AKAN KITA DAPAT...PERCAYA LAR..TAPI JANGAN LAH APA YANG DI LAKUKAN MENGHARAP GANJARAN...ITU SUDAH SALAH..YANG PENTING KEIKHLASAN.

ALHAMDULLILAH..!! RASA NYA HAMPIR 2 TAHUN BLOG EIS'ANTIQUE & EIS'ANTIQUE2 BEROPERASI DI ALAM MAYA INI DAN JIKA DI CAMPUR KAN BARANG2 YANG TELAH DI JUAL DALAM BLOG DULU DAN SEKARANG (ITUPUN BLOG DULU DAH BANYAK DELETE LABEL SOLD) HAMPIR 2 RIBU ITEMS YANG SUDAH TERJUAL DALAM BLOG YANG TAK SEBERAPA INI. DAPAT LAR AKU MENABUNG SEDIKIT UNTUK KEGUNAAN KELUARGA DI MASA MENDATANG. SAPA HABAK !! TAK BOLEH BERJAYA ATAU MAJU DALAM NIAGA BARANG2 LAMA INI SEPENUH MASA ?? YANG PENTING HATI KENA KERAS...BUKAN MAKSUD AKU KERAS HATI !! TAPI KENA KUAT HADAPI APA PUN CABARAN DAN DUGAAN WALAUPUN DI SEKELILING ANDA TIADA YANG MEMBERI SOKONGAN. TIDAK LUPA JUA ILMU PENGETAHUAN  ITU AMAT PENTING JUGA.

UNTUK DIRI SENDIRI CUKUP LAR TABUNG TIN DI BAWAH NI BUAT MODAI BELI BARANG ! DAN AKU TETAP DENGAN CARA AKU YANG TERSENDIRI..


No comments:

Post a Comment